24 March 2009

Kelantan..

Last week aku and family g kelantan. Kali kedua aku jejak kaki ke sana. Tapi kali ni special sikit sebab pegi ngan family + family mertua.

Sesungguhnya kota bharu ibu negeri yang pesat membangun. Patutlah orang2 kelantan berbangga dengan negeri mereka. Aku dengan hubby pun terpegun dengan bandar yang sesak. Jammed beb! KL pun ada pasang surut jammed. Nih takde pasang surut dah. Macam 12jam punya jammed. Dahlah tu..3 kali lalu Jalan Sultan Ibrahim..berpeluh jugak...

Cuma sedikit terkilan sebab tak sempat nak shopping. Kui!kui!kui!. Takpelah..nanti datang shopping betul2..

Anyway, aku betul2 bangga dengan pembangunan di kota bharu di bawah pemerintahan yang sungguh mengujakan. Alhamdulillah..Tok Guru memang berjaya dengan caranya...Tahniah!

Our Family..

Daisypath Anniversary Years Ticker