14 September 2009

Minggu sangat sibuksss...

Pergh..mood raya yang teramat dah ni. Tak sabar rasanya..walaupun sedih nak tinggal Ramadhan.. Semoga roh emak sentiasa berbahagia di sana..

Okes..takmo cedih2 okes.. Banyak tul nak di settlekan minggu ni. Kuih raya yang customer order..nak dihantar hari ni.

Waktu2 nilah berukbeng problem. Kata aku tak register. Habih yang bil duk sampai tu pasai apa pulak...

Nak tukar duit raya..Budget RM400, RM200 untuk RM5, lebihnya untuk RM1. Huh..takleh gatau asben nih..Hahaha..

Beli bahulu di kampung ayah nak bawak balik rumah mak mertua. Jauh tu.. sebab murah dan sedap jadi sangatlah berbaloi2. Aku setuju sajork sebab boleh jenguk ayahku yang bujang iteww..

Topup kad Touch n Go. Oh..nak raya baru nak topup. Hahaha..Nak lari dari jammed beb.. Kat Sungai Dua tak sanggup beratur panjang bayaq cash tau!

Oh..semalam dah hint2 ngan en asben nak tukar pengasuh aiman. Dapat lampu ijo. Nyah suka tau mak..hahaha.. Lega. So, minggu ni aku nak tanya akak Fizah, bolehkah anakku dihantar mulai bulan depan.. Minggu inilah jugak.

Okeh..kejap lagi nak keluar dari opis..nak g celcong jadi jom antar kuih kat customer..Raya!Raya!

Our Family..

Daisypath Anniversary Years Ticker