27 October 2009

Felda Residence Trolak, Sungkai

Hmm.. bersama keluarga bercuti di sini dari 24 Oktober hingga 25 Oktober. sebenarnya si ayah ada seminar bersama CNI tinggallah emaknya dengan anak-anak.

So..nak cerita..tempat ni ok. Kira average semua ok. Kawasan berjaga rapi. Landscape pun cantik. Ada jugak jabatan kerajaan buat kursus di sini. Makan semua ok. Kat kafe dia pun murah jer makanan. Tapi tak banyak bergambar sebab amir nak lepak kat bilik jer. Nak main Cafe World kat FB.. ades! spoil!



amir di dalam bilik..





gambo amir dan aiman dijemur tengah panas..hahaha..kena dera ngan mak..
itu jer gambo yang sempat di ambil. itupun dah last day...

apepun..satu hari nanti nak g lagi tapi nak lepak kat felda residence hot spring pulak. kali nih ayah janji pegi sendiri, bukan ditaja CNI lagi.. ;P

Our Family..

Daisypath Anniversary Years Ticker