13 July 2011

Blogger penipu!

Semalam tengah godek2 blog Tia. Terjumpalah entry blogger buat kerja tipu untuk dapat duit churp churp. Sekadar baca sebab tak pernah jumpa.

Pagi nih bila blogwalking terjumpalah blog ni.. 1st time jumpa nih. I letak header sebab geram tapi tak kose lah nak bg link..



Pepandailah cari sapa tuan empunya..


Makcik yang betul bendul tahap gaban ni pun kliklah link tu. Konon nak belajarlah. Rupanya link2 yang diletak terus ke churp churp. Sakit betul hati ni.

Kenapa buat begitu dik? Tak pikir ke halal ke haram dapat duit dengan menipu orang ni? Jadi darah daging tau. Kalau dah jadi darah daging macamana? Doa orang-orang yang teraniaya tu makbul dik! Mampu ke adik nak mohon maaf dengan semua pembaca blog adik yang hebat iteww? Macamana pulak kalau tak diampun?

Janganlah mencemarkan nama baik blogger2 lain. Nanti newbie-newbie macam makcik nih jadi phobia terus tak nak menuntut ilmu dah. Sebab malas klik. Bila dah klik je keluar churp churp, kan jadi malas kan sebab sakit hati. Maka akan banyaklah pulak blog blog yang syok sendiri macam blog makcik ni.

Udah2 ler dapat duit dari cara tu. Kesian kat orang2 yang betul2 nak belajar dan menimba ilmu secara online ni..

Akak akak dan abang abang senior tolong tegur sikit adik adik yang nak kaya cepat ni. Tak kisahlah dapat BE ke tak dapat ke.. Saya kesian dengan orang-orang yang betul2 harapkan dapat ilmu bila klik link tu.. Frust kan..?

Update : On 18th July ; ewah..English la sangat kan.. pemilik blog ini telah menukar link2 ke churp churp tersebut. Tiada lagi menu-menu sebagaimana gambar diatas. Tahniah kepada pemilik blog berkaitan kerana keprihatinan beliau. Terima kasih. Majulah sukan untuk negara.

Our Family..

Daisypath Anniversary Years Ticker