18 October 2011

Nak bagi ke tak ni?

Memula..huwaaaa!!!! Tak dapat la..

erm..ok..kesnya..

500,000 pemilik Proton dijangka dapat manfaat daripada "Janji Tingkap Kuasa".

Katanya sepanjang hayat tapi bagi proton yang lama-lama ni macammana? Noted: Keta aku belum 10 tahun tapi dah 289k km. So tak layaklah kan? 

Apa kes nak kena 250k km je? Ada kaitan ngan power windows ke? Keta proton aku tu dah 3 kali tukar main power windows. Yang kecik2 tu usah katalah. dah boleh buat stok.

Dahlah siap cover keta tahun 2006 ke atas power windows dah ok.
“The power window problem was actually fixed quite a while back, around 2006 or 2007. All of our models since then have not had any (power window) problems,”
Jadinya memang takut banyak sangat yang nak tukar? Atau memang produk tak berkualiti jadi untuk proton lama memang lagi tak berkualiti eh? 

 Ayat takleh tahan..
"Pesanan kami mudah sahaja, jika anda membeli kereta Proton hari ini, sila ketahui bahawa tingkap kuasa boleh digunakan dan jika tidak, sila tukarnya secara percuma," katanya.
Kalau hari ni beli takkan dah rosakkan? Apa motip sebenarnya bagi jaminan ni?  Memang macam tak bagikan..

So takut lugi maaaa... Aiyak! Mencikkkkk...



Our Family..

Daisypath Anniversary Years Ticker