16 August 2011

Grapevine Campaign|| Chill lah

It's Grapevine..

Apa mendenyer Grapevine ni? Cerciter..

Cerita mudahnya Grapevine nih.. Kalau kau klik kat aku, ko dapat, aku pun dapat. Aci? Mudah sangat kan?

Cerita panjangnya gini..

Klik untuk pembesaran sebesar alam semulajadi..

Macamana nak dapat ganjaran?

Bila saja nampak iklan ni, sila klik untuk share dan masukkan email.

Klik juga untuk pembesaran

Anda akan terima email dari nuffnang. Bermakna anda dah dapat iklan tu. Pada dashboard di Churpchurp akan ada button Grapevine.


Kat situ boleh check berapa iklan dah kita dapat. Dan berapa ganjaran telah kita terima.
Jom share..Klik Grapevine..

Selamat mencuba..

Our Family..

Daisypath Anniversary Years Ticker